26, Φεβ 2019

Νέα ταυτότητα, νέο site, νέοι στόχοι

-

Με μεγάλη χαρά και μεγάλο ενθουσιασμό, παρουσιάσαμε πριν λίγες μέρες τη νέα μας εταιρική ταυτότητα η οποία καθορίζεται από το νέο logo της εταιρείας.  Η αλλαγή αυτή έρχεται για να σηματοδοτήσει τους νέους στόχους που θέτει η εταιρεία μας, μετά από 13 χρόνια σταθερής ανοδικής πορείας.

Μια σχέση που διαρκεί για πάντα

Στο νέο logo εκτός από τη φρέσκια γραμματοσειρά που χρησιμοποιήσαμε, υιοθετούμε κι ένα εικονίδιο το οποίο θέλαμε κάτι να συμβολίζει.  Είναι το άλφα της Afternet του οποίου οι γραμμές δεν χωρίζονται πουθενά. Σκοπός μας ήταν μέσα στο νέο logo να αποτυπωθεί η σχέση που θέλουμε να έχουμε με τους πελάτες μας, μια σχέση που ξεκινάει και διαρκεί για χρόνια, μέσα από μία συνεργασία αμοιβαίου οφέλους.

Τέτοιες σχέσεις έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια και αυτός είναι ο στόχος μας και για το μέλλον.

Νέο site με ουσιαστικό περιεχόμενο

Στην Afternet πιστεύουμε ότι στο δύσκολο και περίεργο κλάδο μας, ο μόνος τρόπος για να αποδείξεις τι πραγματικά είσαι και ποιες είναι οι δυνατότητες σου ως εταιρεία, είναι να παρουσιάσεις τα έργα σου και τη γνώμη των πελατών σου για εσένα.  Χωρίς πολλά λόγια που συνήθως δεν τα διαβάζει κανείς, αλλά μόνο με γρήγορες και κατανοητές πληροφορίες για κάθε υπηρεσία που παρέχουμε, για το ποιοι είμαστε και τι έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Μετά από πολύ κόπο και σκέψη, επιλέξαμε ένα design το οποίο θεωρούμε ότι ξεφεύγει από τα καθιερωμένα, δίνοντας περισσότερο έμφαση στην ουσία της πληροφορίας και στη γρήγορη πλοήγηση.

Το μέλλον

Σε ένα χώρο που τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς, προσπαθούμε να μεγαλώνουμε την ομάδας μας με σταθερά βήματα, προσθέτοντας το κάτι παραπάνω σε κάθε συνεργασία μας. Διαβάζουμε συνεχώς, δοκιμάζουμε και υλοποιούμε για τους πελάτες μας νέες ιδέες και λύσεις  που δίνουν αξία σε κάθε τους επένδυση.  Ο στόχος μας για το 2019 είναι να αναπτύξουμε νέες, μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρείες που έχουν την ίδια όρεξη και μεράκι όπως εμείς, ώστε να δημιουργήσουμε μαζί κάτι πραγματικά ωραίο και κερδοφόρο online.

Το στοίχημα

Το μεγάλο στοίχημα μας για τη χρονιά που διανύουμε είναι η ανάπτυξη του πελατολογίου μας στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των εταιρειών που μας εμπιστεύεται ανά τον κόσμο έχει αυξηθεί εντυπωσιακά τηρουμένων των αναλογιών και ήδη αριθμούμε πελάτες σε διάφορα μέρη του πλανήτη όπως η Αγγλία,  οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ουρουγουάη, το Ντουμπάϊ κ.ά.

Ελπίζουμε ότι μέσα από τη συνεχόμενη ομαδική προσπάθεια, θα καταφέρουμε τα επόμενα χρόνια να καθιερωθούμε στον χώρο ως μια από τις πλέον αξιόπιστες και συνεπείς εταιρείες, με παρουσία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

avatar

Written by

Afternet Team