• All
  • Corporate websites
  • E-commerce

Online παντοπωλείο με επιλεγμένα προϊόντα!

Αναλάβαμε την ανακατασκευή του balkanb.com και την υλοποίηση του σε Prestashop, με σκοπό να καλύψουμε τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες για γρήγορη υλοποίηση νέων λειτουργιών. Η σχεδίαση του έγινε από το μηδέν, με μελετημένη δομή, UX και UI σύμφωνα με τα τελευταία web trends. Λειτουργίες όπως οι σημάνσεις προϊόντων, ο έλεγχος ταχυδρομικού κώδικα του παραλήπτη…

4allb.com, ένα e-shop με πολλά προϊόντα για όλους, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Το 4allb.com είναι ένα e-shop που περιλαμβάνει περισσότερα από 3000 προϊόντα σε πολλές και διαφορετικές κατηγορίες. Για το λόγο αυτό, προσπαθήσαμε με το custom design να πετύχουμε το στόχο που είχε τεθεί, να μπορεί ο επισκέπτης να καταλάβει από την αρχική σελίδα κιόλας σε τι κατάστημα βρίσκεται. Στο κεντρικό μενού αριστερά, έχουμε δημιουργήσει custom εικονίδια…

Μια τεράστια γκάμα ειδών ασφαλείας!

Η Fernand Hellas μας εμπιστεύτηκε την κατασκευή του νέου της e-shop, στο οποίο παρουσιάζονται πάνω από 2500 προϊόντα ασφαλείας. Το design στηρίχθηκε στις προδιαγραφές που μας παρέδωσε η κατασκευάστρια εταιρεία, με σκοπό να τηρηθεί η ταυτότητα της εταιρείας που έχει παρουσία σε όλο τον κόσμο, αλλά και να δημιουργηθεί ένα μοντέρνο και σύγχρονο e-shop. Η…

Pareo.gr, ο κόσμος του παρεό!

Το pareo.gr, είναι ένα e-shop κατασκευασμένο με Prestashop, στο οποίο έχουμε ενσωματώσει όλες τις λειτουργίες που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, μέσω δικών μας custom plugins & modules.

e-epipla.com, το μεγαλύτερο website επίπλων!

Το e-epipla.com αποτελεί το μεγαλύτερο website επίπλων! Εκεί θα βρείτε ολοκληρωμένες ιδέες για έπιπλα και διακοσμητικά τόσο για τον εσωτερικό όσο και για τον εξωτερικό χώρο, του γραφείου και του σπιτιού σας.

Comfuzio.gr

Κάνει τη ζωή παιχνίδι

Το νέο eshop του Comfuzio “www.comfuzio.gr”, ολοκληρώθηκε και περιμένει μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν εκατοντάδες ασφαλές παιχνίδια εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα.

AvantGARDE, η κορυφαία εταιρεία στο χώρο του επαγγελματικού επίπλου

Η εταιρία Avant Garde design S.A., πάντα πρωτοπόρα στο χώρο του επαγγελματικού και οικιακού επίπλου! Ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο στυλ και την ποιότητα των προϊόντων της, τις ανταγωνιστικές τιμές, την άμεση εξυπηρέτηση από ειδικευμένο προσωπικό, πάντα με φιλική διάθεση και σεβασμό στον άνθρωπο!

Myrro.gr, η διαδικτυακή επαφή σου με τη φύση και τα μέσα θεραπείας της

Η εταιρεία Myrro έχει ως μέλημά της τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας, σε λογικό κόστος που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες του ανθρώπου. Του ανθρώπου που επιθυμεί να γνωρίζει τι ακριβώς είναι αυτό που χρησιμοποιεί, από τι αποτελείται και σε τι συνθήκες έχει παρασκευαστεί.

Επώνυμα υποδήματα των καλύτερων κατασκευαστών με ποιότητα

Τα AnnyK Shoes από το 2008 φέρνουν κοντά σας επώνυμα υποδήματα των καλύτερων κατασκευαστών σε εξαιρετικές τιμές, διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων για κάθε στυλ με έμφαση στην ποιότητα αλλά και την άνεση. Με τη συνεργασία μας εξασφάλισαν ποιότητα και λειτουργικότητα και στο νέο eshop της εταιρείας.

To allforbabies.gr μεγάλωσε

Ύστερα από τρία χρόνια επιτυχημένης παρουσίας online, το allforbabies.gr επανασχεδιάστηκε για να γίνει ακόμα πιο φιλικό και λειτουργικό για τον επισκέπτη.

Ένα e-shop για ψαγμένους

Ε-shop πώλησης καθημερινών αξεσουάρ που θα σας κάνουν τη ζωή εύκολη. Τα μεγαλύτερα brands σε σακίδια, τσάντες, πορτοφόλια σε μία minimal παρουσίαση με έμφαση στο mobile. Aπευθύνεται στον σύγχρονο καταναλωτή που αναζητά την ποιότητα και τη λειτουργικότητα σε καθημερινή βάση.

Οι experts στα χέρια των ειδικών

Ολοκληρωμένες λύσεις B2C και B2B για τη μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών και όχι μόνο, που μπήκε δυναμικά στο e-commerce επιλέγοντας την εταιρεία μας για αυτή τη νέα προσπάθεια. Μια συνεργασία που μας ενθουσίασε και μας έκανε περήφανους από το αποτέλεσμα.

The alter way of e-commerce

Το e-shop της Altershops, με 7 φυσικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, με custom σχεδίαση και υλοποίηση σε Prestashop, αποτελεί σημείο αναφοράς για την εταιρεία μας.