header-icon header-icon header-icon header-icon header-icon header-icon header-icon header-icon
13, Φεβρουάριος 2017

Ένα website γεμάτο ευχές και δώρα

Ένα website γεμάτο ευχές και δώρα
Ένα website γεμάτο ευχές και δώρα

altakarta.gr

Online κατάλογος της εταιρείας ALTAKARTA που δραστηριοποιείται στο χώρο της ευχετήριας κάρτας, των σχολικών ειδών και των δώρων γενικότερα.

Η Altakarta – όπως κι άλλες εταιρείες χονδρικής – χρησιμοποιεί το website εξυπηρετώντας πολλαπλούς σκοπούς : α) ενημερώνει τον τελικό καταναλωτή για τα προϊόντα της και για το που μπορεί να τα βρει β) ενημερώνει τους μεταπωλητές για οτιδήποτε νέο βγει και τους δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλουν άμεσα γ) χρησιμεύει ως εργαλείο στους πωλητές της αφού μέσω αυτού μπορούν να δειγματίσουν εύκολα τα προϊόντα.

Ειδικά για το θέμα του δειγματισμού, έχουμε κατασκευάσει μία εξαιρετική εφαρμογή – εγκατεστημένη ως WordPress plugin – η οποία εξάγει όλες τις φωτογραφίες των προϊόντων του e-shop στο Dropbox, χωρισμένες σε κατηγορίες και υποκατηγορίες, με όλη την πληροφορία που απαιτείται (κωδικός, τιμή) πάνω στη φωτογραφία. Με τον τρόπο αυτό οι πωλητές της εταιρείας με χρήση tablet ή ακόμα και του κινητού τους τηλεφώνου, μπορούν να πηγαίνουν στους πελάτες και να δειγματίζουν τα προϊόντα, αποθηκεύοντας άμεσα τις παραγγελίες τους μέσω του B2B.

ESPA