header-icon header-icon header-icon header-icon header-icon header-icon header-icon header-icon
28, Ιούλιος 2021

Online παντοπωλείο με επιλεγμένα προϊόντα!

Online παντοπωλείο με επιλεγμένα προϊόντα!
Online παντοπωλείο με επιλεγμένα προϊόντα!
Online παντοπωλείο με επιλεγμένα προϊόντα!

eblokomarket.gr

Αναλάβαμε την ανακατασκευή του eblokomarket.gr και την υλοποίηση του σε Prestashop, με σκοπό να καλύψουμε τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες για γρήγορη υλοποίηση νέων λειτουργιών.

Η σχεδίαση του έγινε από το μηδέν, με μελετημένη δομή, UX και UI σύμφωνα με τα τελευταία web trends.

Λειτουργίες όπως οι σημάνσεις προϊόντων, ο έλεγχος ταχυδρομικού κώδικα του παραλήπτη και το πολύ γρήγορο checkout κάνει τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας από τον πελάτη πολύ εύκολη, ακόμα και για λιγότερο εξοικειωμένος χρήστες.

Στο κομμάτι της αναζήτησης έχουμε εφαρμόσει την τεχνολογία της φωνητικής αναζήτησης, όπου ο επισκέπτης χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο του ή το κινητό αντί να πληκτρολογεί, μπορεί να αναζητήσει το προϊόν που θέλει. Επιπλέον, χρησιμοποιήσαμε την τεχνολογία Elastic Search, μέσω της οποίας ο μηχανισμός αναζήτησης μπορεί να εντοπίσει και να εμφανίσει τα προϊόντα που ψάχνει ο χρήστης ακόμα κι αν έχει κάνει κάποιο λάθος (ορθογραφικά, greeklish κτλ.).

Το eblokomarket.gr είναι e-shop κατασκευασμένο με Prestashop κι ενσωματώνει πολλά custom modules που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια. Μερικά από αυτά είναι:

1)  η διασύνδεση με το ERP της εταιρεία για αμφίδρομο συγχρονισμό προϊόντων, πελατών και παραγγελιών

2) η διασύνδεση με τη Γενική Ταχυδρομική για την αυτόματη έκδοση των voucher και την παρακολούθηση της πορείας της παραγγελίας

3) η εξελιγμένη χρήση κουπονιών online και offline και πολλά άλλα.

ESPA