header-icon header-icon header-icon header-icon header-icon header-icon header-icon header-icon
15, Φεβρουάριος 2019

Οι experts στα χέρια των ειδικών

Οι experts στα χέρια των ειδικών
Οι experts στα χέρια των ειδικών
Οι experts στα χέρια των ειδικών

expert-hellas.gr

Ολοκληρωμένες λύσεις B2C και B2B για τη μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών και όχι μόνο, που μπήκε δυναμικά στο e-commerce επιλέγοντας την εταιρεία μας για αυτή τη νέα προσπάθεια. Μια συνεργασία που μας ενθουσίασε και μας έκανε περήφανους από το αποτέλεσμα.

Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε το e-shop της Expert Hellas, μιας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών και όχι μόνο, η οποία αριθμεί 35 καταστήματα. Η υλοποίηση έγινε με WooCommerce και περιλαμβάνει εξελιγμένα εργαλεία διαχείρισης και παρουσίασης των προϊόντων.  Αναπτύξαμε διάφορες custom λειτουργίες για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες της εταιρείας για ένα γρήγορο κι ευέλικτο εργαλείο πώλησης για όλες τις κατηγορίες προϊόντων.

Η επιτυχημένη συνεργασία μας με την Expert Hellas περιλαμβάνει εκτός από το e-shop της εταιρείας, μια σειρά από άλλα projects. Το σπουδαιότερο από όλα, η custom πλατφόρμα B2B που έχουμε αναπτύξει η οποία επικοινωνεί σε real time με το Softone Erp της εταιρείας και δίνει στα καταστήματα της αλυσίδας όλη την πληροφορία που χρειάζεται σε καθημερινή βάση.

ESPA