ΤΑΧΥΤΗΤΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
/ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
Ελληνικό και Ευρωπαϊκά Datacenter
Managed υπηρεσίες
Monitoring
Remote Backup
Επίσημοι καταχωρητές ονομάτων με κατάληξη .gr
1
Αδιαπραγμάτευτη ταχύτητα
Ο χρόνος φόρτωσης ενός website παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην συμπεριφορά των επισκεπτών. Ανεξάρτητα από τον όγκο και την κίνηση που παρουσιάζει μία ιστοσελίδα, έχουμε λύσεις που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη και να προσαρμόζονται ανάλογα με τις απαιτήσεις.
2
Ολοκληρωμένες υπηρεσίες
Με κάθε πακέτο φιλοξενίας προσφέρουμε όσο χώρο στον δίσκο και bandwidth απαιτεί η κάθε εφαρμογή, απεριόριστους λογαριασμούς email και πρόσβαση μέσω control panel στο πακέτο σας. Μέσω της πλατφόρμας μας CRM έχετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες των υπηρεσιών σας.
3
Domains
Είμαστε επίσημοι καταχωρητές ονομάτων με καταλήξεις .gr πιστοποιημένοι από την ΕΕΤΤ. Επίσης, μπορούμε να κατοχυρώσουμε για εσάς ονόματα με όλες τις διεθνείς καταλήξεις (.com, .net, .eu, .org). Όλα τα ονόματα κατοχυρώνονται αποκλειστικά στο όνομα σας και σας ανήκουν.
Ψάχνετε για αξιόπιστο συνεργάτη;
Έχετε ήδη eshop; Θέλετε μια αξιολόγηση; Χρειάζεστε Support;
Εάν ψάχνετε μία εταιρεία με περισσότερα από 15 χρόνια παρουσίας, δεκάδες ολοκληρωμένα online projects, πιστοποιημένους συνεργάτες και αποδεδειγμένη εμπειρία, είστε στο σωστό σημείο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να βρούμε μαζί τον δρόμο που οδηγεί στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
Στοιχεία Επικοινωνίας

"*" indicates required fields

Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Στείλτε μας ένα brief
Πείτε μας για το project σας με όποιον τρόπο σας βολεύει και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.