header-icon header-icon header-icon header-icon header-icon header-icon header-icon header-icon
  • All
  • Corporate websites
  • E-commerce

Μόδα αποκλειστικά για άντρες!

The-explorer.gr: “Οnly men’s fashion store”! Συνεργασίες με διεθνή brands! Ποικιλία προϊόντων και υψηλής ποιότητας ενδύματα αποκλειστικά και μόνο για τον άντρα. Το e-shop είναι κατασκευασμένο με Prestashop, στο οποίο έχουν ενσωματωθεί όλες λειτουργίες που έχουμε αναπτύξει, μέσω δικών μας custom module. Διασύνδεση του e-shop με το ERP της εταιρείας.

Online configurator για ημερολόγια μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα

Ολοκληρώθηκε το launch της καινοτόμας online εφαρμογής διαμόρφωσης (configurator) ημερολογίων, η οποία ενσωματώθηκε μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη δουλειά από την ομάδα μας, για την οποία είμαστε πολύ υπερήφανοι!

Μόδα για παιδιά και όχι μόνο μέσα από ένα μοναδικό concept store

Το shopabebablom.gr, είναι ένα concept store που δίνει έμφαση στο παιδί από τη γέννηση έως την ενηλικίωση του. Ένας online προορισμός όπου κάθε μέλος της οικογένειας, ανεξαρτήτως ηλικίας μπορεί να βρει  αυτό που ψάχνει από την άνεση του σπιτιού του.

bellissimo_Image_Site_Portfolio

Bellissimoshop, ηλεκτρονικό κατάστημα με κορυφαία brands ένδυσης & υπόδησης σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Στο συγκεκριμένο project αναλάβαμε το redesign του bellisimoshop.gr και την αναβάθμιση του στην τελευταία έκδοση Prestashop. Η διαδικασία περιελάβανε migration από παλαιότερη έκδοση Prestashop στην τρέχουσα, ταυτόχρονα με εργασίες διατήρησης της κατάταξης που είχε έως εκείνο το σημείο το e-shop στις μηχανές αναζήτησης. Παράλληλα αναβαθμίστηκαν ή αντικαταστάθηκαν πολλοί μηχανισμοί, χρησιμοποιώντας custom modules που αναπτύξαμε για…

Online παντοπωλείο με επιλεγμένα προϊόντα!

Online παντοπωλείο με επιλεγμένα προϊόντα!

Αναλάβαμε την ανακατασκευή του eblokomarket.gr και την υλοποίηση του σε Prestashop, με σκοπό να καλύψουμε τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες για γρήγορη υλοποίηση νέων λειτουργιών. Η σχεδίαση του έγινε από το μηδέν, με μελετημένη δομή, UX και UI σύμφωνα με τα τελευταία web trends. Λειτουργίες όπως οι σημάνσεις προϊόντων, ο έλεγχος ταχυδρομικού κώδικα του παραλήπτη…

4allb.com, ένα e-shop με πολλά προϊόντα για όλους

Ebloko.gr, ένα e-shop με πολλά προϊόντα για όλους, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Το ebloko.gr είναι ένα e-shop που περιλαμβάνει περισσότερα από 3000 προϊόντα σε πολλές και διαφορετικές κατηγορίες. Για το λόγο αυτό, προσπαθήσαμε με το custom design να πετύχουμε το στόχο που είχε τεθεί, να μπορεί ο επισκέπτης να καταλάβει από την αρχική σελίδα κιόλας σε τι κατάστημα βρίσκεται. Στο κεντρικό μενού αριστερά, έχουμε δημιουργήσει custom εικονίδια για…

Μια τεράστια γκάμα ειδών ασφαλείας!

Μια τεράστια γκάμα ειδών ασφαλείας!

Η Fernand Hellas μας εμπιστεύτηκε την κατασκευή του νέου της e-shop, στο οποίο παρουσιάζονται πάνω από 2500 προϊόντα ασφαλείας. Το design στηρίχθηκε στις προδιαγραφές που μας παρέδωσε η κατασκευάστρια εταιρεία, με σκοπό να τηρηθεί η ταυτότητα της εταιρείας που έχει παρουσία σε όλο τον κόσμο, αλλά και να δημιουργηθεί ένα μοντέρνο και σύγχρονο e-shop. Η…

Pareo.gr, ο κόσμος του παρεό!

Pareo.gr, ο κόσμος του παρεό!

Το pareo.gr, είναι ένα e-shop κατασκευασμένο με Prestashop, στο οποίο έχουμε ενσωματώσει όλες τις λειτουργίες που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, μέσω δικών μας custom plugins & modules.

e-epipla.com, το μεγαλύτερο website επίπλων!

e-epipla.com, το μεγαλύτερο website επίπλων!

Το e-epipla.com αποτελεί το μεγαλύτερο website επίπλων! Εκεί θα βρείτε ολοκληρωμένες ιδέες για έπιπλα και διακοσμητικά τόσο για τον εσωτερικό όσο και για τον εξωτερικό χώρο, του γραφείου και του σπιτιού σας.

Comfuzio.gr

Κάνει τη ζωή παιχνίδι

Το νέο eshop του Comfuzio “www.comfuzio.gr”, ολοκληρώθηκε και περιμένει μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν εκατοντάδες ασφαλές παιχνίδια εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα.

AvantGARDE, η κορυφαία εταιρεία στο χώρο του επαγγελματικού επίπλου

AvantGARDE, η κορυφαία εταιρεία στο χώρο του επαγγελματικού επίπλου

Η εταιρία Avant Garde design S.A., πάντα πρωτοπόρα στο χώρο του επαγγελματικού και οικιακού επίπλου! Ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο στυλ και την ποιότητα των προϊόντων της, τις ανταγωνιστικές τιμές, την άμεση εξυπηρέτηση από ειδικευμένο προσωπικό, πάντα με φιλική διάθεση και σεβασμό στον άνθρωπο!

Myrro.gr, η διαδικτυακή επαφή σου με τη φύση και τα μέσα θεραπείας της

Myrro.gr, η διαδικτυακή επαφή σου με τη φύση και τα μέσα θεραπείας της

Η εταιρεία Myrro έχει ως μέλημά της τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας, σε λογικό κόστος που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες του ανθρώπου. Του ανθρώπου που επιθυμεί να γνωρίζει τι ακριβώς είναι αυτό που χρησιμοποιεί, από τι αποτελείται και σε τι συνθήκες έχει παρασκευαστεί.

Επώνυμα υποδήματα των καλύτερων κατασκευαστών με ποιότητα

Επώνυμα υποδήματα των καλύτερων κατασκευαστών με ποιότητα

Τα AnnyK Shoes από το 2008 φέρνουν κοντά σας επώνυμα υποδήματα των καλύτερων κατασκευαστών σε εξαιρετικές τιμές, διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων για κάθε στυλ με έμφαση στην ποιότητα αλλά και την άνεση. Με τη συνεργασία μας εξασφάλισαν ποιότητα και λειτουργικότητα και στο νέο eshop της εταιρείας.

To allforbabies.gr μεγάλωσε

To allforbabies.gr μεγάλωσε

Ύστερα από τρία χρόνια επιτυχημένης παρουσίας online, το allforbabies.gr επανασχεδιάστηκε για να γίνει ακόμα πιο φιλικό και λειτουργικό για τον επισκέπτη.

Ένα e-shop για ψαγμένους

Ένα e-shop για ψαγμένους

Ε-shop πώλησης καθημερινών αξεσουάρ που θα σας κάνουν τη ζωή εύκολη. Τα μεγαλύτερα brands σε σακίδια, τσάντες, πορτοφόλια σε μία minimal παρουσίαση με έμφαση στο mobile. Aπευθύνεται στον σύγχρονο καταναλωτή που αναζητά την ποιότητα και τη λειτουργικότητα σε καθημερινή βάση.

Οι experts στα χέρια των ειδικών

Οι experts στα χέρια των ειδικών

Ολοκληρωμένες λύσεις B2C και B2B για τη μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών και όχι μόνο, που μπήκε δυναμικά στο e-commerce επιλέγοντας την εταιρεία μας για αυτή τη νέα προσπάθεια. Μια συνεργασία που μας ενθουσίασε και μας έκανε περήφανους από το αποτέλεσμα.

The alter way of e-commerce

The alter way of e-commerce

Το e-shop της Altershops, με 7 φυσικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, με custom σχεδίαση και υλοποίηση σε Prestashop, αποτελεί σημείο αναφοράς για την εταιρεία μας.

ESPA