Περίληψη

Τα καταστήματα COMFUZIO με την πολυετή εμπειρία και συνεχή ενημέρωση στον χώρο του παιχνιδιού, παρέχουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση με προτάσεις που καλύπτουν όλες τις ηλικίες και ανάγκες. Χάρη στις συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες παιχνιδιών στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, προσφέρουν πάρα πολλές επιλογές ανάμεσα σε χιλιάδες ελεγμένα και ασφαλή παιχνίδια κατάλληλα για κάθε ηλικία και γούστο.

Αναλάβαμε την κατασκευή του νέου e-shop για το COMFUZIO αλλά και την ομαλή μετάβαση από το προηγούμενο περιβάλλον στο νέο. Η κατασκευή του e-shop έγινε με Prestashop, μια πλατφόρμα για την οποία είμαστε οι μοναδικοί πιστοποιημένοι επίσημοι συνεργάτες της εταιρείας για την Ελλάδα. Το project περιλαμβάνει διασύνδεση με το ERP της εταιρείας, για την αμφίδρομη ανταλλαγή πληροφοριών προϊόντων και παραγγελιών.

Ανάλυση

1

Εύκολη διαχείριση μέσω page builder

Η διαχείριση του περιεχομένου γίνεται με χρήση page builder που έχουν στη διάθεσή τους οι διαχειριστές του e-shop και μπορούν να αλλάζουν μόνοι τους εύκολα και γρήγορα την αρχική σελίδα, ώστε να ακολουθεί τις αντίστοιχες προωθητικές ενέργειες της εταιρείας στην τηλεόεραση και το ραδιόφωνο.

2

Μοντέρνα σχεδίαση και επιλογές πλοήγησης

Η σχεδίαση του layout και η διάταξη του περιεχομένου έχει γίνει με τέτοιο τρόπο που δίνει στον επισκέπτη μια σειρά από επιλογές (ανά κατηγορία, ανα brand, ανά ηλικία), ώστε να μπορεί να εντοπίσει γρήγορα το παιχνίδι που αναζητά.

3

Διασύνδεση με ERP για live ενημέρωση

Στο project έχουμε υλοποιήσει διασύνδεση e-shop με το ERP της εταιρείας, η οποία εξασφαλίζει την ακρίβεια της πληροφορίας σε κάθε βήμα. Παρέχει την δυνατότητα live ενημέρωσης αποθέματος ανά κατάστημα αλλά και έλεγχο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Όλες οι παραγγελίες αποθηκεύονται αυτόματα στο ERP ανά κατάστημα εξυπηρέτησης και δρομολογούνται αυτόματα.

Τεχνολογίες - Εφαρμογές
Client
Comfuzio
Δείτε το project 
Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερη επιλογή συνεργατών για την ανάπτυξη του καινούργιου μας eshop. Επαγγελματίες, που βρίσκονται πάντα δίπλα σου, με άψογη υποστήριξη με απόλυτα καταρτισμένο προσωπικό. Κατανόησαν απόλυτα τις εξειδικευμένες ανάγκες που είχαμε και μας πρότειναν στοχευμένες λύσεις ουσίας.
Δημήτριος Κυπριανίδης | Comfuzio Toys
Εξαιρετικοί επαγγελματίες και συνεργάτες. Μετά το στήσιμο της βασικής μας πλατφόρμας, στάθηκαν στο πλάι μας και μας προσέφεραν λύσεις και συμβουλές σε κάθε μας πρόβλημα, επιτρέποντάς μας σήμερα να διατηρούμε ένα εξαιρετικά λειτουργικό και προσοδοφόρο e-shop. Σας ευχαριστούμε για όλα.
Χρυσούλα Χατζοπούλου | Petit Bateau
Υψηλές αποδόσεις σε ανταγωνιστικές τιμές, με ευελιξία προσαρμοσμένη απόλυτα στις απαιτήσεις του πελάτη. Ο υψηλός επαγγελματισμός και η ποιότητα που σας χαρακτηρίζουν , αλλά και η τεχνογνωσία και η αμεσότητα του προσωπικού, είναι στρατηγικής σημασίας στοιχεία, για έναν μακροχρόνιο συνεργάτη της εταιρείας μας.
Θωμάς Πετράκης | Μεταφορική Πετράκη
Στείλτε μας ένα brief
Πείτε μας για το project σας με όποιον τρόπο σας βολεύει και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.