/ Αξίες
Οι δυνάμεις μας
Οι αξίες διέπουν κάθε απόφαση, ανάπτυξη, συμβουλή μας. Ξεκινώντας από μια νέα συνεργασία, χτίζοντας μια σταθερή σχέση μακροχρόνιας εμπιστοσύνης.
1
Ειλικρίνεια και Ηθική
Από το 2006, έχουμε χτίσει τη φήμη μιας σοβαρής εταιρείας που έχει δημιουργήσει δεκάδες websites και e-shops, έχοντας ένα portfolio που περιλαμβάνει projects με πολύ μεγάλη on-line επιτυχία. Οι πελάτες μας μας αγαπάνε γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε και είμαστε πάντα ειλικρινείς απέναντί τους, με μοναδικό μας στόχο το χτίσιμο μιας υγειούς μακροχρόνιας σχέσης.
2
Ομαδικότητα και Εξέλιξη
Είμαστε μία δεμένη ομάδα από developers, designers, marketers και project managers, που συνθέτουμε δημιουργικά την εξειδίκευση μας σε κάθε project, ώστε να φέρνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και ενσωματώνουμε συνεχώς νέες τεχνολογίες, μέσα από ένα καθημερινό ταξίδι γνώσης, σε ένα μοντέρνο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.
3
Συνεργασία και Όραμα
Με εμπειρία πάνω από 15 χρόνια, έχουμε διδαχθεί τι δουλεύει και τι όχι και χρησιμοποιούμε την γνώση μας για να φέρουμε στους πελάτες μας καλύτερα αποτελέσματα, περισσότερους πελάτες και μεγαλύτερη κερδοφορία. Κάθε project που αναλαμβάνουμε, το βλέπουμε σαν δικό μας, επενδύουμε σε αυτό μεταφέροντας την θετική μας ενέργεια και συμβάλλοντας στην επιτυχία του.
4
Υποστήριξη και Συνέπεια
Είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και δίνουμε καθημερινά μάχη να είμαστε συνεπείς σε όσα υποσχόμαστε. Εξηγούμε και συμβουλεύουμε τους πελάτες μας σε κάθε τους βήμα, χωρίς να χρησιμοποιούμε τεχνικές ορολογίες που τους αφήνουν στο σκοτάδι. Κινούμαστε με μοναδικό στόχο να φέρουμε το αποτέλεσμα σε ότι αναλαμβάνουμε.
/ Clients

Το 95 % του πελατολογίου μας προέρχεται από συστάσεις πελατών και συνεργατών, γεγονός που μας κάνει περήφανους και μας γεμίζει αισιοδοξία και όρεξη για ακόμα περισσότερα πράγματα.

Επενδύουμε όλη τη γνώση, τη δημιουργικότητα και την φαντασία μας για την επιτυχημένη online παρουσία της εταιρείας σας.

Δείτε περισσότερους πελάτες μας
Στείλτε μας ένα brief
Πείτε μας για το project σας με όποιον τρόπο σας βολεύει και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.