Πακέτα σχεδιασμένα για κάθε website
Επιλέξτε το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας και προτιμήστε ετήσια χρέωση για να πετύχετε καλύτερη τιμή.
Starter
1
75€
/ μήνα
765€
/ έτος
Έκπτωση 15%
 • Καθημερινό backup
 • Καθημερινός έλεγχος malware
 • Μηνιαίες Αναβαθμίσεις Core
 • Μηνιαίες Αναβαθμίσεις Plugin
 • 1 ώρα υποστήριξης συνολικά
 • Απόκριση έως 48 ώρες
Για μικρά websites
Business
2
120€
/ μήνα
1224€
/ έτος
Έκπτωση 15%
 • Περιλαμβάνει το πακέτο Starter
 • Υποστήριξη WooCommerce
 • Staging Site
 • 2 ώρες υποστήριξης συνολικά
 • 1 ώρα τηλεφωνική υποστήριξη
 • Απόκριση έως 24 ώρες
Για μεσαία websites & e-shops
Enterprise
3
280€
/ μήνα
2856€
/ έτος
Έκπτωση 15%
 • Περιλαμβάνει το πακέτο Business
 • Git Repository
 • Dedicated Account Manager
 • 4 ώρες υποστήριξης συνολικά
 • 3 ώρες τηλεφωνική υποστήριξη
 • Απόκριση έως 8 ώρες
Για μεγάλα websites & e-shops

Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.
Διαβάστε εδώ τους Όρους Χρήσης Υπηρεσιών

Υγεία και Ασφάλεια

Εξασφαλίζουμε ότι το WordPress website σας θα λειτουργεί με ασφάλεια και ταχύτητα χωρίς εκπλήξεις.

Άμεση Επέμβαση

Παρακολουθούμε το website σας μέσω ειδικών εργαλείων και μπορούμε να επέμβουμε άμεσα σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Εμπειρία πάνω από 15 χρόνια

Οι developers της εταιρείας μας έχουν συμμετάσχει σε δεκάδες projects και έχουν εμπειρία σε πραγματικά σενάρια.

Συχνές Ερωτήσεις

Το website σας είναι η εικόνα της επιχείρησής σας, ο πωλητής σας που είναι διαθέσιμος 24 ώρες το 24ωρο. Είναι απολύτως απαραίτητο να λειτουργεί πάντα με την μέγιστη ταχύτητα και ασφάλεια, καθώς και να έχετε στην διάθεσή σας επαγγελματίες που είναι έτοιμοι να σας υποστηρίξουν ανά πάσα στιγμή.

Ένα πακέτο υποστήριξης WordPress σας παρέχει εκτός των άλλων προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση, παρακολούθηση καλής λειτουργίας και αναβαθμίσεις που είναι τα απαραίτητα στοιχεία για ένα επαγγελματικό website. Σε περίπτωση υποστήριξης on demand (εκτός συμβολαίου), θα χρειαστεί πολύ περισσότερος χρόνος και κόστος για να επέμβουμε και να επιλύσουμε τυχόν προβλήματα (εάν επιλύονται).

Όλα τα αιτήματα σας αποστέλλονται στο [email protected] και καταχωρούνται αυτόματα στο ticketing σύστημα της εταιρείας μας. Οι τεχνικοί μας το ελέγχουν και σας απαντούν, επιλύοντάς το ή ζητώντας περισσότερες πληροφορίες. Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία και το ιστορικό όλων των αιτημάτων σας μέσα από την Περιοχή Πελατών.

Ναι, αλλά όχι σε όλα τα πακέτα. Τηλεφωνική υποστήριξη παρέχεται μόνο σε συγκεκριμένα πακέτα και οι κλήσεις απαντώνται απευθείας από προγραμματιστές, όχι από κάποιο call center. Αυτό σημαίνει ότι γίνεται άμεση κατανόηση του προβλήματος ή καθοδήγηση σε οποιοδήποτε ζήτημα. Σε κάποια πακέτα παρέχεται η υπηρεσία Dedicated Account Manager, όπου εκεί έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένο Σύμβουλό μας για όλα τα ζητήματα που αφορούν το website σας.

Ναι, υπό προϋποθέσεις. Πριν αναλάβουμε οποιοδήποτε website ή e-shop κάνουμε έναν αναλυτικό τεχνικό έλεγχο και καταγραφή για το πως έχει κατασκευαστεί το site, ώστε να εντοπίσουμε τυχόν σημεία που χρειάζονται βελτίωση-αντικατάσταση. Μετά τον έλεγχο σας δίνουμε εκτίμηση κόστους και χρόνου για τις αλλαγές αυτές και στη συνέχεια – εφόσον προχωρήσουμε στις αλλαγές – αναλαμβάνουμε την υποστήριξη σε μηνιαία βάση. Διαφορετικά σας ενημερώνουμε ότι δεν μπορούμε να το αναλάβουμε. 

Όχι απαραίτητα, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αμεσότητα στην εξυπηρέτηση όταν παρεμβάλλονται κι άλλοι πάροχοι. Ο server στον οποίο φιλοξενείται ένα website είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την καλή λειτουργία του και θα πρέπει να έχουμε άμεση ανταπόκριση και επέμβαση σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Όταν παρεμβάλλονται άλλοι πάροχοι είναι πιθανόν να υπάρχει καθυστέρηση στην επίλυση ενός θέματος. 

Ναι, η κύρια δουλειά μας είναι η σχεδίαση και κατασκευή website και e-shop. Μπορούμε να αναλάβουμε οποιοδήποτε project σας χρησιμοποιώντας είτε template είτε custom design. Έχουμε εξειδίκευση στην διασύνδεση με εξωτερικά συστήματα (ERP, CRM κτλ.) και μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε custom ανάπτυξη.

Βρισκόμαστε στον χώρο από το 2006 κι έχουμε υλοποιήσει δεκάδες projects σε WordPress, που περιλαμβάνουν websites, B2C e-shops και ολοκληρωμένες B2B πλατφόρμες. Έχουμε αποδεδειγμένη εμπειρία και χρησιμοποιούμε συγκεκριμένη μεθοδολογία για τις εργασίες υποστήριξης. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά Πελάτες και Έργα μας και ζητήσετε συστάσεις για την συνέπειά μας και την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Πελάτες

Στείλτε μας ένα brief
Πείτε μας για το project σας με όποιον τρόπο σας βολεύει και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.