Όλα

Συνεργασία με τον “Εθνικό Κήρυκα”

Εδώ και λίγο καιρό, έχουμε ξεκινήσει μία συνεργασία που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανους, αναλαμβάνοντας την συνολική υποστήριξη του “Εθνικού Κήρυκα”, της μεγαλύτερης εφημερίδας της ομογένειας της Αμερικής και όχι μόνο.

Η Afternet ιδρυτικό μέλος του ΣΕΔΕ

Η Afternet έχοντας διανύσει μία σημαντική πορεία στον κλάδο του web design και development, συμμετείχε ως ιδρυτικό μέλος στο νεοσύστατο Σύνδεσμο Εταιρειών Διαδικτύου Ελλάδος (σε συντομία Σ.Ε.Δ.Ε.).

Συνεργασία της Afternet με την υπηρεσία αναζήτησης Findbar

Σε μία ακόμα στρατηγική συμφωνία προχώρησε η Afternet πρόσφατα με την Findbar, την εξειδικευμένη υπηρεσία αναζήτησης. Η συμφωνία περιλαμβάνει την από κοινού προσπάθεια ενσωμάτωσης της υπηρεσίας σε όλο και περισσότερα e-shops της Afternet.

Klarna: ο όλο και πιο δημοφιλής τρόπος πληρωμής

Klarna, ένας ευέλικτος τρόπος πληρωμής στα e-shops, μέσω του οποίου ο καταναλωτής μπορεί να κάνει τις αγορές του από οποιοδήποτε κατάστημα προσφέρει αυτή την δυνατότητα και να πληρώσει μεταγενέστερα σε έως και τρεις δόσεις άτοκα.

Τι ισχύει σχετικά με την εμφάνιση εκπτώσεων στα e-shops

Τον Απρίλιο του 2023 δημοσιεύθηκε ο Κώδικας Δεοντολογίας περί ανακοινώσεων μείωσης της τιμής ο οποίος καθορίζει τον τρόπο που θα πρέπει τα e-shop να επικοινωνούν εκπτώσεις, μειώσεις τιμών και άλλες προωθητικές ενέργειες.

Greenmart.gr by Antemisaris challenge

Το νέο e-shop του Ομίλου Antemisaris Group of Companies, ενός από τους μεγαλύτερους και δυναμικά αναπτυσσόμενους ομίλους στην Ελλάδα με πανελλαδική και διεθνή δραστηριότητα.

Το νέο opticaldirect.gr

Το νέο ανανεωμένο e-shop της μεγάλης αλυσίδας οπτικών ειδών Optical , της πρωτοπόρου εταιρείας ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΑΕΒΕ, το οποίο ενσωματώνει πολλές και ενδιαφέρουσες λειτουργίες , ειδικά σχεδιασμένες για το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Το νέο e-shop της Medisei

Με πολύ μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, ολοκληρώσαμε και ανέβασαμε εδώ και λίγο καιρό το νέο e-shop της πασίγνωστης εταιρείας Medisei, κυρίαρχου στον τομέα των προϊόντων ομορφιάς και υγείας.

Στείλτε μας ένα brief
Πείτε μας για το project σας με όποιον τρόπο σας βολεύει και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.