ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
/ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση
Ticketing System
Τηλεφωνική Υποστήριξη
Backup και staging εγκατάσταση
Εκπαίδευση
1
Αναβαθμίσεις και Ενημερώσεις
Όσο ευέλικτες είναι οι πλατφόρμες open source, άλλο τόσο μεγάλη είναι ανάγκη για εφαρμογή όλων των νέων ενημερώσεων που βγαίνουν. Παρακολουθούμε όλα τα “συστατικά” του website σας κι εφαρμόζουμε ότι νέο βγει, αφού πρώτα το δοκιμάσουμε σε test server για να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα επηρεαστεί κάποια λειτουργία.
2
Συντήρηση και Βελτιστοποίηση
Φροντίζουμε τη βάση δεδομένων και τον server όπου φιλοξενείται το website σας, ώστε να πετυχαίνουμε πάντα την καλύτερη απόδοση τους. Χρησιμοποιούμε ειδικά εργαλεία, ώστε να μην επηρεάζεται η απόδοση του website σας καθόλη τη διάρκεια που εκτελούμε τις εργασίες συντήρησης και τους ελέγχους μας.
3
Monitoring και Αρχεία καταγραφής (log files)
Παρακολουθούμε 24/7/365 το website σας και λαμβάνουμε αυτόματες ειδοποιήσεις όταν κάτι δεν πάει καλά. Έτσι μπορούμε κι επεμβαίνουμε άμεσα και να σας ενημερώνουμε αναλυτικά για τους λόγους που συνέβη κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα και πως το αντιμετωπίσαμε. Έχουμε ομάδα "ειδικών αποστολών"
4
Υποστήριξη διαχειριστών και Εκπαίδευση
Παραδίδουμε user manual για κάθε project που αναλαμβάνουμε, ακόμα κι αν δεν το έχουμε κατασκευάσει εμείς. Έτσι οι διαχειριστές του e-shop μπορούν να διαχειριστούν χωρίς την βοηθεία μας τα δυναμικά σημεία (banners, blog, κείμενα κτλ.) του e-shop. Αν κάτι ξεχάσουν είμαστε εδώ, αλλά προτιμάμε να αναλαμβάνουμε εργασίες development που δίνουν αξία στο e-shop σας.
Ψάχνετε για αξιόπιστο συνεργάτη;
Έχετε ήδη eshop; Θέλετε μια αξιολόγηση; Χρειάζεστε Support;
Εάν ψάχνετε μία εταιρεία με περισσότερα από 15 χρόνια παρουσίας, δεκάδες ολοκληρωμένα online projects, πιστοποιημένους συνεργάτες και αποδεδειγμένη εμπειρία, είστε στο σωστό σημείο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να βρούμε μαζί τον δρόμο που οδηγεί στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
Στοιχεία Επικοινωνίας

"*" indicates required fields

Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Στείλτε μας ένα brief
Πείτε μας για το project σας με όποιον τρόπο σας βολεύει και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.