Περίληψη

Η εταιρεία ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΑΕΒΕ ξεκίνησε την πορεία της το 1920 και η πιο εμβληματική εταιρεία στον χώρο των οπτικών ειδών. Πρόκειται για μία 100 % ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που συνεχίζει την ανάπτυξή της εδώ και τρεις γενεές ! Είναι η πρώτη εταιρεία που το 1959 άρχισε την εφαρμογή φακών επαφής στην Ελλάδα και συνέβαλε σημαντικά στην καθιέρωσή τους. Αυτή τη στιγμή διαθέτει 23 σημεία παράδοσης σε όλη την Ελλάδα στα καταστήματα της υπό τα brand Optical , EZ2C και Sunwear .  Αναλάβαμε την σχεδίαση και κατασκευή του e-shop, καθώς και την διασύνδεση με το ERP της εταιρείας.

 

Ανάλυση

1

Custom design

Η δημιουργική μας ομάδα σχεδίασε ένα σύγχρονο custom layout, το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες τόσο των desktop όσο και των mobile επισκεπτών. Ειδικότερα για τους φακούς επαφής, το e-shop παρέχει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο επιλογής και αγοράς, καθοδηγώντας τον χρήστη σε κάθε του βήμα. Ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να εντοπίσει και να επιλέξει το κατάστημα από το οποίο θέλει να παραλάβει την παραγγελία του και να δει όλα τα σημεία πώλησης της εταιρείας μέσα από την αντίστοιχη σελίδα. 

2

Custom development

H υλοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος με Prestashop ήταν για εμάς μονόδρομος, καθώς η εταιρεία μας έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε αυτό, ως επίσημος πιστοποιημένος συνεργάτης για την Ελλάδα. Για τις ανάγκες του έργου αναπτύξαμε μία σειρά από custom module για Prestashop, με ένα από τα κυριότερα την παρουσίαση και επιλογή φακών επαφής στη σελίδα προϊόντος. Επίσης, σε ένα ακόμα project χρησιμοποιήσαμε την λύση μας για διασύνδεση του e-shop με το ERP της εταιρείας, για την αμφίδρομη ανταλλαγή πληροφοριών (προϊόντα, αποθέματα, τιμές, παραγγελίες κτλ.).

3

Μηχανισμός φακών επαφής

Ιδιαίτερα για το συγκεκριμένο project, αναπτύξαμε ένα custom module το οποίο εμφανίζεται στην αναλυτική σελίδα των φακών επαφής. Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του φακού ανά οφθαλμό (διοπτρία, καμπυλότητα κτλ.) καθώς και μία σειρά από άλλες επιλογές. Το προϊόν προστίθεται στο καλάθι αυτόματα με όλες τις επιλογές του επισκέπτη. Όλα τα χαρακτηριστικά και επιλογές, έρχονται αυτόματα από το ERP της εταιρείας.

4

Προφίλ επισκέπτη και επανάληψη παραγγελίας

Ο επισκέπτης του e-shop μπορεί να δημιουργήσει το δικό του προφίλ και να αποκτήσει κάποια πολύ χρήσιμα εργαλεία. Μέσα από τον λογαριασμό του μπορεί να εκτελέσει αυτόματα την προηγούμενη παραγγελία του (προτείνεται για τέτοια προϊόντα), να αποθηκεύσει τις προσωπικές επιλογές αναζήτησης και να δει το ιστορικό των παραγγελιών του. Παράλληλα, λαμβάνει με βάσει τις επιλογές του, προσωποποιημένα emails για νέα προϊόντα και προσφορές.

Τεχνολογίες - Εφαρμογές
Client
Οπτικά Παπαδιαμαντόπουλος
opticaldirect.gr 
Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερη επιλογή συνεργατών για την ανάπτυξη του καινούργιου μας eshop. Επαγγελματίες, που βρίσκονται πάντα δίπλα σου, με άψογη υποστήριξη με απόλυτα καταρτισμένο προσωπικό. Κατανόησαν απόλυτα τις εξειδικευμένες ανάγκες που είχαμε και μας πρότειναν στοχευμένες λύσεις ουσίας.
Δημήτριος Κυπριανίδης | Comfuzio Toys
Εξαιρετικοί επαγγελματίες και συνεργάτες. Μετά το στήσιμο της βασικής μας πλατφόρμας, στάθηκαν στο πλάι μας και μας προσέφεραν λύσεις και συμβουλές σε κάθε μας πρόβλημα, επιτρέποντάς μας σήμερα να διατηρούμε ένα εξαιρετικά λειτουργικό και προσοδοφόρο e-shop. Σας ευχαριστούμε για όλα.
Χρυσούλα Χατζοπούλου | Petit Bateau
Υψηλές αποδόσεις σε ανταγωνιστικές τιμές, με ευελιξία προσαρμοσμένη απόλυτα στις απαιτήσεις του πελάτη. Ο υψηλός επαγγελματισμός και η ποιότητα που σας χαρακτηρίζουν , αλλά και η τεχνογνωσία και η αμεσότητα του προσωπικού, είναι στρατηγικής σημασίας στοιχεία, για έναν μακροχρόνιο συνεργάτη της εταιρείας μας.
Θωμάς Πετράκης | Μεταφορική Πετράκη
Στείλτε μας ένα brief
Πείτε μας για το project σας με όποιον τρόπο σας βολεύει και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.