Περίληψη

Τα καταστήματα COMFUZIO με την πολυετή εμπειρία και συνεχή ενημέρωση στον χώρο του παιχνιδιού, παρέχουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση με προτάσεις που καλύπτουν όλες τις ηλικίες και ανάγκες. Χάρη στις συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες παιχνιδιών στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, προσφέρουν πάρα πολλές επιλογές ανάμεσα σε χιλιάδες ελεγμένα και ασφαλή παιχνίδια κατάλληλα για κάθε ηλικία και γούστο.

Αναλάβαμε την κατασκευή του νέου e-shop για το COMFUZIO αλλά και την ομαλή μετάβαση από το προηγούμενο περιβάλλον στο νέο. Η κατασκευή του e-shop έγινε με Prestashop, μια πλατφόρμα για την οποία είμαστε οι μοναδικοί πιστοποιημένοι επίσημοι συνεργάτες της εταιρείας για την Ελλάδα. Το project περιλαμβάνει διασύνδεση με το ERP της εταιρείας, για την αμφίδρομη ανταλλαγή πληροφοριών προϊόντων και παραγγελιών.

Ανάλυση

1

Εύκολη διαχείριση μέσω page builder

Η διαχείριση του περιεχομένου γίνεται με χρήση page builder που έχουν στη διάθεσή τους οι διαχειριστές του e-shop και μπορούν να αλλάζουν μόνοι τους εύκολα και γρήγορα την αρχική σελίδα, ώστε να ακολουθεί τις αντίστοιχες προωθητικές ενέργειες της εταιρείας στην τηλεόεραση και το ραδιόφωνο.

2

Μοντέρνα σχεδίαση και επιλογές πλοήγησης

Η σχεδίαση του layout και η διάταξη του περιεχομένου έχει γίνει με τέτοιο τρόπο που δίνει στον επισκέπτη μια σειρά από επιλογές (ανά κατηγορία, ανα brand, ανά ηλικία), ώστε να μπορεί να εντοπίσει γρήγορα το παιχνίδι που αναζητά.

3

Διασύνδεση με ERP για live ενημέρωση

Στο project έχουμε υλοποιήσει διασύνδεση e-shop με το ERP της εταιρείας, η οποία εξασφαλίζει την ακρίβεια της πληροφορίας σε κάθε βήμα. Παρέχει την δυνατότητα live ενημέρωσης αποθέματος ανά κατάστημα αλλά και έλεγχο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Όλες οι παραγγελίες αποθηκεύονται αυτόματα στο ERP ανά κατάστημα εξυπηρέτησης και δρομολογούνται αυτόματα.

Τεχνολογίες - Εφαρμογές
Client
Comfuzio
See the project 
We could not have made a better choice of partners for the development of our new eshop. Professionals, who are always by your side, with impeccable support with fully qualified staff. They completely understood the specialized needs we had and offered us targeted substance solutions.
Dimitrios Kyprianidis | Comfuzio Toys
Excellent professionals and partners. After setting up our core platform, they stood by us and offered solutions and advice to our every problem, allowing us today to maintain a highly functional and profitable e-shop. Thank you for everything.
Chrysoula Chatzopoulou | Petit Bateau
High yields at competitive prices, with flexibility perfectly adapted to the customer's requirements. The high professionalism and quality that characterize you, as well as the know-how and directness of the staff, are elements of strategic importance for a long-term partner of our company.
Thomas Petrakis | Petrakis Transport
Send us a brief
Tell us about your project in any way that suits you and we will contact you soon.