Περίληψη

Το GTeShops είναι ένα project της Γενικής Ταχυδρομικής, μίας εκ των μεγαλύτερων οργανισμών παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ιδρύθηκε το 1994 από τους πρωτοπόρους της υπηρεσίας ταχυμεταφορών στην Ελλάδα και σήμερα διαθέτει άνω των 260 καταστημάτων στην Ελλάδα, 4 καταστήματα στην Κύπρο, 7 καταστήματα στη Βουλγαρία και 1 κατάστημα στην Ρουμανία.  Απασχολεί περίπου 3.500 εργαζόμενους.

Στα πλαίσια της γενικότερης συνεργασίας μας με την Γενική Ταχυδρομική, αναλάβαμε την ανάπτυξη του GTeShops το οποίο περιλαμβάνει μία εξειδικευμένη online εφαρμογή που δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της εταιρείας να κάνουν συνδυασμένες αποστολές. Ο επισκέπτης δημιουργεί Εντολές Παραλαβής (εάν έχει πληρώσει τις παραγγελίες του) ή Εντολές Αγοράς (εάν θέλει να αναλάβει η Γενική Ταχυδρομική και την πληρωμή) ,  δηλώνοντας τις αγορές του από διάφορα e-shops και η Γενική Ταχυδρομική αναλαμβάνει την παράδοσή στον χώρο του με μία μόνο αποστολή.

Ανάλυση

1

Σύγχρονη αρχιτεκτονική

Η αρχιτεκτονική της εφαρμογής ξεφεύγει από τα καθιερωμένα κι έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει ένα πραγματικό εργαλείο online, σαν να ήταν μια desktop εφαρμογή. Οι σελίδες του website εναλλάσονται χωρίς να ξαναφορτώνονται, χάρη στην τεχνολογικά React που έχουμε χρησιμοποιήσει για την υλοποίηση front end. Έτσι ο χρήστης μπορεί πολύ γρήγορα από το desktop ή το κινητό του να δημιουργεί εντολές αγορές ή παραλαβής.

2

Ενσωμάτωση e-commerce λειτουργιών

Το σύστημα πληρωμών και η διαχείριση των εντολών στηρίζεται στο Prestashop και στα custom modules που έχουμε αναπτύξει για το project. Έτσι το πανίσχυρο front κομμάτι συνδυάζεται με την εξαιρετική πλατφόρμα e-commerce που παρέχει μια σειρά από ευκολίες στις οποίες οι χρήστες είναι ήδη εξοικειωμένοι. Πρόκειται στην ουσία για μία μίξη custom λογισμικού και διασύνδεσης με Prestashop, με σκοπό την “εκμετάλευση” όσο το δυνατό περισσότερων δυνατοτήτων από την καθεμιά τεχνολογία.

3

Εντυπωσιακή εμφάνιση, λειτουργικότητα και ταχύτητα

Η τεχνολογία React (βασισμένη σε Java Script) χρησιμοποιείται πλέον όλο και περισσότερο σε διάφορα web projects χάρη στις εντυπωσιακές της δυνατότητες, χρειάζεται όμως ιδιαίτερο χειρισμό σε θέματα SEO. Στο GTeShops, έχουμε εφαρμόσει όλα τα best practices ύστερα από μελέτη και δοκιμές πάνω στην React, έχοντας πετύχει την πλήρη ταξινόμηση του site στο Google, με όλες τις επιπλέον meta πληροφορίες που απαιτούνται.

Τεχνολογίες - Εφαρμογές
Client
GTeshops
See the project 
We could not have made a better choice of partners for the development of our new eshop. Professionals, who are always by your side, with impeccable support with fully qualified staff. They completely understood the specialized needs we had and offered us targeted substance solutions.
Dimitrios Kyprianidis | Comfuzio Toys
Excellent professionals and partners. After setting up our core platform, they stood by us and offered solutions and advice to our every problem, allowing us today to maintain a highly functional and profitable e-shop. Thank you for everything.
Chrysoula Chatzopoulou | Petit Bateau
High yields at competitive prices, with flexibility perfectly adapted to the customer's requirements. The high professionalism and quality that characterize you, as well as the know-how and directness of the staff, are elements of strategic importance for a long-term partner of our company.
Thomas Petrakis | Petrakis Transport
Send us a brief
Tell us about your project in any way that suits you and we will contact you soon.