Περίληψη

Το GTeShops είναι ένα project της Γενικής Ταχυδρομικής, μίας εκ των μεγαλύτερων οργανισμών παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ιδρύθηκε το 1994 από τους πρωτοπόρους της υπηρεσίας ταχυμεταφορών στην Ελλάδα και σήμερα διαθέτει άνω των 260 καταστημάτων στην Ελλάδα, 4 καταστήματα στην Κύπρο, 7 καταστήματα στη Βουλγαρία και 1 κατάστημα στην Ρουμανία.  Απασχολεί περίπου 3.500 εργαζόμενους.

Στα πλαίσια της γενικότερης συνεργασίας μας με την Γενική Ταχυδρομική, αναλάβαμε την ανάπτυξη του GTeShops το οποίο περιλαμβάνει μία εξειδικευμένη online εφαρμογή που δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της εταιρείας να κάνουν συνδυασμένες αποστολές. Ο επισκέπτης δημιουργεί Εντολές Παραλαβής (εάν έχει πληρώσει τις παραγγελίες του) ή Εντολές Αγοράς (εάν θέλει να αναλάβει η Γενική Ταχυδρομική και την πληρωμή) ,  δηλώνοντας τις αγορές του από διάφορα e-shops και η Γενική Ταχυδρομική αναλαμβάνει την παράδοσή στον χώρο του με μία μόνο αποστολή.

Ανάλυση

1

Σύγχρονη αρχιτεκτονική

Η αρχιτεκτονική της εφαρμογής ξεφεύγει από τα καθιερωμένα κι έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει ένα πραγματικό εργαλείο online, σαν να ήταν μια desktop εφαρμογή. Οι σελίδες του website εναλλάσονται χωρίς να ξαναφορτώνονται, χάρη στην τεχνολογικά React που έχουμε χρησιμοποιήσει για την υλοποίηση front end. Έτσι ο χρήστης μπορεί πολύ γρήγορα από το desktop ή το κινητό του να δημιουργεί εντολές αγορές ή παραλαβής.

2

Ενσωμάτωση e-commerce λειτουργιών

Το σύστημα πληρωμών και η διαχείριση των εντολών στηρίζεται στο Prestashop και στα custom modules που έχουμε αναπτύξει για το project. Έτσι το πανίσχυρο front κομμάτι συνδυάζεται με την εξαιρετική πλατφόρμα e-commerce που παρέχει μια σειρά από ευκολίες στις οποίες οι χρήστες είναι ήδη εξοικειωμένοι. Πρόκειται στην ουσία για μία μίξη custom λογισμικού και διασύνδεσης με Prestashop, με σκοπό την “εκμετάλευση” όσο το δυνατό περισσότερων δυνατοτήτων από την καθεμιά τεχνολογία.

3

Εντυπωσιακή εμφάνιση, λειτουργικότητα και ταχύτητα

Η τεχνολογία React (βασισμένη σε Java Script) χρησιμοποιείται πλέον όλο και περισσότερο σε διάφορα web projects χάρη στις εντυπωσιακές της δυνατότητες, χρειάζεται όμως ιδιαίτερο χειρισμό σε θέματα SEO. Στο GTeShops, έχουμε εφαρμόσει όλα τα best practices ύστερα από μελέτη και δοκιμές πάνω στην React, έχοντας πετύχει την πλήρη ταξινόμηση του site στο Google, με όλες τις επιπλέον meta πληροφορίες που απαιτούνται.

Τεχνολογίες - Εφαρμογές
Client
GTeshops
Δείτε το project 
Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερη επιλογή συνεργατών για την ανάπτυξη του καινούργιου μας eshop. Επαγγελματίες, που βρίσκονται πάντα δίπλα σου, με άψογη υποστήριξη με απόλυτα καταρτισμένο προσωπικό. Κατανόησαν απόλυτα τις εξειδικευμένες ανάγκες που είχαμε και μας πρότειναν στοχευμένες λύσεις ουσίας.
Δημήτριος Κυπριανίδης | Comfuzio Toys
Εξαιρετικοί επαγγελματίες και συνεργάτες. Μετά το στήσιμο της βασικής μας πλατφόρμας, στάθηκαν στο πλάι μας και μας προσέφεραν λύσεις και συμβουλές σε κάθε μας πρόβλημα, επιτρέποντάς μας σήμερα να διατηρούμε ένα εξαιρετικά λειτουργικό και προσοδοφόρο e-shop. Σας ευχαριστούμε για όλα.
Χρυσούλα Χατζοπούλου | Petit Bateau
Υψηλές αποδόσεις σε ανταγωνιστικές τιμές, με ευελιξία προσαρμοσμένη απόλυτα στις απαιτήσεις του πελάτη. Ο υψηλός επαγγελματισμός και η ποιότητα που σας χαρακτηρίζουν , αλλά και η τεχνογνωσία και η αμεσότητα του προσωπικού, είναι στρατηγικής σημασίας στοιχεία, για έναν μακροχρόνιο συνεργάτη της εταιρείας μας.
Θωμάς Πετράκης | Μεταφορική Πετράκη
Στείλτε μας ένα brief
Πείτε μας για το project σας με όποιον τρόπο σας βολεύει και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.