Περίληψη

Το Parents Hub είναι ένα ενημερωτικό portal για γονείς, το οποίο αποτελείται από μια ομάδα παιδαγωγών και επιστημονικών συνεργατών, αποφοίτων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, με πολυετή εμπειρία. Περιέχει επίκαιρες πληροφορίες και αρθρογραφία η οποία έχει γραφτεί και δεχθεί επιμέλεια από παιδαγωγούς ή ειδικούς επιστήμονες, ανάλογα με το εκάστοτε αντικείμενο. Επίσης περιέχει έναν ολοκληρωμένο οδηγό αγοράς με επιχειρήσεις και υπηρεσίες που σχετίζονται με το περιεχόμενο του portal.

Το parentshub.gr  είναι από τα αγαπημένα μας case studies διότι δεν υπήρχε κανένας περιορισμός στην δημιουργία του. Συνεργαστήκαμε στενά με τους ανθρώπους της ομάδας του Parents Hub ώστε να βγάλουμε ένα αποτέλεσμα που θα έχει υψηλή αισθητική, σωστή δομή της πληροφορίας και γρήγορη πλόηγηση. Χρησιμοποιήσαμε μηχανισμούς για την υλοποίηση του οδηγού αγοράς που παρέχουν ένα έξυπνο τρόπο εντοπισμού της επιχείρησης που αναζητά ο επισκέπτης, αλλά κι έναν εύκολο τρόπο διαχείρισης του περιεχομένου από την ομάδα του Parents Hub.

 

 

Ανάλυση Project

1

Μοντέρνα σχεδίαση

Η σχεδίαση του parentshub.gr είναι custom, δεν βασίστηκε σε κάποιο template, ξεκίνησε από μία λευκή οθόνη. Ξεκινήσαμε με την σχεδίαση του λογοτύπου και την συνολική εταιρική ταυτότητα και στη συνέχεια στην σχεδίαση του portal για desktop και mobile.

2

Υλοποίηση με Wordpress με το μυαλό στο SEO

Η ανάπτυξη βασίστηκε σε WordPress δημιουργώντας ένα custom template και αναπτύσσοντας όλες τις επιμέρους λειτουργίες. Επιλέξαμε το WordPress διότι εκτός από την εύκολη και γρήγορη διαχείριση του περιεχομένου, ενσωματώσαμε και μια σειρά από εργαλεία SEO και διαχείρισης των ads, απαραίτητο συστατικό για τέτοιου είδους project.

Τεχνολογίες - Εφαρμογές
Client
Parentshub.gr
Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερη επιλογή συνεργατών για την ανάπτυξη του καινούργιου μας eshop. Επαγγελματίες, που βρίσκονται πάντα δίπλα σου, με άψογη υποστήριξη με απόλυτα καταρτισμένο προσωπικό. Κατανόησαν απόλυτα τις εξειδικευμένες ανάγκες που είχαμε και μας πρότειναν στοχευμένες λύσεις ουσίας.
Δημήτριος Κυπριανίδης | Comfuzio Toys
Εξαιρετικοί επαγγελματίες και συνεργάτες. Μετά το στήσιμο της βασικής μας πλατφόρμας, στάθηκαν στο πλάι μας και μας προσέφεραν λύσεις και συμβουλές σε κάθε μας πρόβλημα, επιτρέποντάς μας σήμερα να διατηρούμε ένα εξαιρετικά λειτουργικό και προσοδοφόρο e-shop. Σας ευχαριστούμε για όλα.
Χρυσούλα Χατζοπούλου | Petit Bateau
Υψηλές αποδόσεις σε ανταγωνιστικές τιμές, με ευελιξία προσαρμοσμένη απόλυτα στις απαιτήσεις του πελάτη. Ο υψηλός επαγγελματισμός και η ποιότητα που σας χαρακτηρίζουν , αλλά και η τεχνογνωσία και η αμεσότητα του προσωπικού, είναι στρατηγικής σημασίας στοιχεία, για έναν μακροχρόνιο συνεργάτη της εταιρείας μας.
Θωμάς Πετράκης | Μεταφορική Πετράκη
Στείλτε μας ένα brief
Πείτε μας για το project σας με όποιον τρόπο σας βολεύει και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.