Περίληψη

Το Parents Hub είναι ένα ενημερωτικό portal για γονείς, το οποίο αποτελείται από μια ομάδα παιδαγωγών και επιστημονικών συνεργατών, αποφοίτων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, με πολυετή εμπειρία. Περιέχει επίκαιρες πληροφορίες και αρθρογραφία η οποία έχει γραφτεί και δεχθεί επιμέλεια από παιδαγωγούς ή ειδικούς επιστήμονες, ανάλογα με το εκάστοτε αντικείμενο. Επίσης περιέχει έναν ολοκληρωμένο οδηγό αγοράς με επιχειρήσεις και υπηρεσίες που σχετίζονται με το περιεχόμενο του portal.

Το parentshub.gr  είναι από τα αγαπημένα μας case studies διότι δεν υπήρχε κανένας περιορισμός στην δημιουργία του. Συνεργαστήκαμε στενά με τους ανθρώπους της ομάδας του Parents Hub ώστε να βγάλουμε ένα αποτέλεσμα που θα έχει υψηλή αισθητική, σωστή δομή της πληροφορίας και γρήγορη πλόηγηση. Χρησιμοποιήσαμε μηχανισμούς για την υλοποίηση του οδηγού αγοράς που παρέχουν ένα έξυπνο τρόπο εντοπισμού της επιχείρησης που αναζητά ο επισκέπτης, αλλά κι έναν εύκολο τρόπο διαχείρισης του περιεχομένου από την ομάδα του Parents Hub.

 

 

Ανάλυση Project

1

Μοντέρνα σχεδίαση

Η σχεδίαση του parentshub.gr είναι custom, δεν βασίστηκε σε κάποιο template, ξεκίνησε από μία λευκή οθόνη. Ξεκινήσαμε με την σχεδίαση του λογοτύπου και την συνολική εταιρική ταυτότητα και στη συνέχεια στην σχεδίαση του portal για desktop και mobile.

2

Υλοποίηση με Wordpress με το μυαλό στο SEO

Η ανάπτυξη βασίστηκε σε WordPress δημιουργώντας ένα custom template και αναπτύσσοντας όλες τις επιμέρους λειτουργίες. Επιλέξαμε το WordPress διότι εκτός από την εύκολη και γρήγορη διαχείριση του περιεχομένου, ενσωματώσαμε και μια σειρά από εργαλεία SEO και διαχείρισης των ads, απαραίτητο συστατικό για τέτοιου είδους project.

Τεχνολογίες - Εφαρμογές
Client
Parentshub.gr
We could not have made a better choice of partners for the development of our new eshop. Professionals, who are always by your side, with impeccable support with fully qualified staff. They completely understood the specialized needs we had and offered us targeted substance solutions.
Dimitrios Kyprianidis | Comfuzio Toys
Excellent professionals and partners. After setting up our core platform, they stood by us and offered solutions and advice to our every problem, allowing us today to maintain a highly functional and profitable e-shop. Thank you for everything.
Chrysoula Chatzopoulou | Petit Bateau
High yields at competitive prices, with flexibility perfectly adapted to the customer's requirements. The high professionalism and quality that characterize you, as well as the know-how and directness of the staff, are elements of strategic importance for a long-term partner of our company.
Thomas Petrakis | Petrakis Transport
Send us a brief
Tell us about your project in any way that suits you and we will contact you soon.