23, Φεβ 2024

Η Afternet ιδρυτικό μέλος του ΣΕΔΕ

Η Afternet ιδρυτικό μέλος του ΣΕΔΕ

Η Afternet έχοντας διανύσει μία σημαντική πορεία στον κλάδο του web design και development, συμμετείχε ως ιδρυτικό μέλος στο νεοσύστατο Σύνδεσμο Εταιρειών Διαδικτύου Ελλάδος (σε συντομία Σ.Ε.Δ.Ε.). Πρόκειται για μία προσπάθεια κάποιων από των σημαντικότερων εταιρειών του κλάδου, που σκοπό έχει την οριοθέτηση μιας αχαρτογράφητης μέχρι σήμερα αγοράς, την επιστημονική υποστήριξη των μελών του αλλά και την παροχή περαιτέρω πληροφοριών προς όλες τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να αποκτήσουν online παρουσία.

Το όραμα του Σ.Ε.Δ.Ε. είναι η προαγωγή της θέσης και της συμβολής του διαδικτύου στην Εθνική Οικονομία και η ανάδειξή του σε κεντρομόλο δύναμη ενός νέου παραγωγικού προτύπου για τη χώρα. Ο Σ.Ε.Δ.Ε. είναι ο συνδετικός ιστός για τις διαδικτυακές επιχειρήσεις που φιλοδοξούν να γίνουν ανταγωνιστικότερες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ο στόχος του Συνδέσμου είναι η υποστήριξη των μελών του για την βελτίωση των παρεχόμενων διαδικτυακών υπηρεσιών, μέσα από τις στοχευμένες θεσμικές παρεμβάσεις, την εκπαίδευση, την έρευνα και την καινοτομία.

Επιπλέον ο Σ.Ε.Δ.Ε φιλοδοξεί να γίνει ένας φορέας που θα καθορίσει τους κανόνες της αγοράς, θα “εκπαιδεύσει” τον τελικό πελάτη-εταιρεία και θα συμβάλει στην καλύτερη κατανόηση του κλάδου, μέσω του σαφούς διαχωρισμού των οργανωμένων εταιρειών (οι οποίες κατέχουν φυσική έδρα, προσωπικό, γραφεία, συγκεκριμένο αριθμό εργαζομένων κτλ.) από τους ελεύθερους επαγγελματίες (freelancers) ή ομάδες ενός δύο ατόμων.  

Από την πρώτη στιγμή η Afternet αγκάλιασε αυτή την ιδέα και συμμετείχε ενεργά στις διαδικασίες σύστασης, καθώς και στην οργάνωση συγκεκριμένων δράσεων, μέσω προτάσεων και συμμετοχής σε ομάδες εργασίας.  

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο website του Σ.Ε.Δ.Ε εδώ https://sede.org.gr/

Written by afternet
Στείλτε μας ένα brief
Πείτε μας για το project σας με όποιον τρόπο σας βολεύει και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.