23, Ιαν 2024

Klarna: ο όλο και πιο δημοφιλής τρόπος πληρωμής

Klarna: ο όλο και πιο δημοφιλής τρόπος πληρωμής

Όλο και περισσότερο έδαφος κερδίζει τον τελευταίο καιρό η υπηρεσία Klarna ως τρόπος πληρωμής στα e-shops. Με την Klarna, ο καταναλωτής μπορεί να κάνει τις αγορές του από οποιοδήποτε κατάστημα προσφέρει αυτή την δυνατότητα και να πληρώσει μεταγενέστερα σε έως και τρεις δόσεις άτοκα, με χρήση της χρεωστικής του κάρτας. Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται τη στιγμή της αγοράς, ενώ οι υπόλοιπες δύο δόσεις προγραμματίζονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες.

Πως λειτουργεί

Κατά την διάρκεια ολοκλήρωσης της παραγγελίας ο καταναλωτής επιλέγει την Klarna ως τρόπο πληρωμής και καταχωρεί τα στοιχεία της χρεωστικής του κάρτας (μπορεί να κάνει λογαριασμό στην Klarna για μεγαλύτερη ευκολία). Η πρώτη δόση χρεώνεται με την επιβεβαίωση της παραγγελίας ενώ οι άλλες δύο κάθε τριάντα (30) ημέρες. Με τον τρόπο αυτό ο καταναλωτής μπορεί να πληρώσει όλη την παραγγελία του με δόσεις χωρίς επιπλέον έξοδα.

Πως διασφαλίζει η Klarna τα χρήματά της

H Klarna παρέχει τις υπηρεσίες της δωρεάν προς τον τελικό καταναλωτή, ενώ τα έσοδά της προέρχονται από προμήθειες πώλησης σε συνεργασία με το εκάστοτε e-shop. Για την διασφάλιση της πιστοληπτικής ικανότητας του καταναλωτή, πραγματοποιεί έναν απλό (soft) έλεγχο, το αποτέλεσμα του οποίου δεν κοινοποιείται σε κανέναν οργανισμό και δεν επηρεάζει την πιστοληπτική ικανότητα του καταναλωτή γενικότερα, όπως υποστηρίζει η Klarna.

Τι όφελος έχουν τα e-shops

Με την Klarna ένα e-shop προσφέρει στους πελάτες του τη δυνατότητα να αγοράζουν όλα όσα θέλουν σήμερα και να πληρώνουν αργότερα, ακόμη και με τη χρεωστική τους κάρτα. Το συνολικό ποσό της αγοράς αποδίδεται στον έμπορο πλήρως προκαταβολικά, χωρίς κανένα ρίσκο. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται αύξηση στον αριθμό των παραγγελιών και των πελατών που θα επιστρέφουν στο e-shop σας.

Η ομάδας μας έχει υλοποιήσει ήδη σε πολλά e-shops της την Klarna ως τρόπο πληρωμής.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, για να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να ενσωματώσετε την Klarna στο δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα Prestashop.

Στείλτε μας ένα brief
Πείτε μας για το project σας με όποιον τρόπο σας βολεύει και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.