16, Φεβ 2024

Το ανανεωμένο e-shop της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Το ανανεωμένο e-shop της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Στη νέα εποχή που μπήκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά από τη συνεργασία της με την Adidas, η εταιρεία μας ως μόνιμος συνεργάτης της ΠΑΕ τα τελευταία 8 χρόνια, ανέλαβε την κατασκευή του νέου e-shop. Το e-shop συνδυάζει την αισθητική του νέου concept που θέλει να λανσάρει η ΠΑΕ με την λειτουργικότητα που απαιτείται ώστε να παρέχει στους επισκέπτες μία ευχάριστη εμπειρία πώλησης. 

Με μοντέρνα εμφάνιση και εντυπωσιακό περιεχόμενο, το e-shop παρουσιάζει όλη την γκάμα των προϊόντων, χωρισμένα σε κατηγορίες και θεματικές ενότητες. Ιδιαίτερη θέση καλύπτει ο μηχανισμός Φτιάξε τη δική σου φανέλα, όπου ο επισκέπτης μπορεί να παραγγείλει την επίσημη φανέλα με το όνομα του παίκτη που επιθυμεί ή ακόμα και με το δικό του ! 

H υλοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος με Prestashop ήταν για εμάς μονόδρομος, καθώς η εταιρεία μας έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε αυτό, ως επίσημος πιστοποιημένος συνεργάτης για την Ελλάδα. Για τις ανάγκες του έργου αναπτύξαμε μία σειρά από custom module για Prestashop, με ένα από τα κυριότερα τον μηχανισμό δημιουργίας custom φανέλας. Επίσης, σε ένα ακόμα project χρησιμοποιήσαμε την λύση μας για διασύνδεση του e-shop με το ERP της εταιρείας, για την αμφίδρομη ανταλλαγή πληροφοριών (προϊόντα, αποθέματα, τιμές, παραγγελίες κτλ.).

Είμαστε περήφανοι για ένα ακόμα project μας, το οποίο είναι αποτέλεσμα συνολικής προσπάθειας της ομάδας μας  σε συνεργασία με την εξαιρετική ομάδα που έχει αναλάβει το νέο e-commerce project της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Δείτε το νέο e-shop της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εδώ

Written by afternet
Στείλτε μας ένα brief
Πείτε μας για το project σας με όποιον τρόπο σας βολεύει και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.