4, Οκτ 2023

Το νέο e-shop της Medisei

Το νέο e-shop της Medisei

Με πολύ μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, ολοκληρώσαμε και ανέβασαμε εδώ και λίγο καιρό το νέο e-shop της πασίγνωστης εταιρείας Medisei, κυρίαρχου στον τομέα των προϊόντων ομορφιάς και υγείας. 

Η MEDI SEI Α.Ε. ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά το 1998 και έκτοτε έχει καταξιωθεί ως μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες παραγωγής και εμπορίας καλλυντικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων με εγχώρια και διεθνή παρουσία (σε όλα τα Βαλκάνια καθώς και σε Μαρόκο και Κουβέιτ). Από το 2000 και μετά, η εταιρεία έχει λανσάρει σειρές προϊόντων όπως η Summerline, η Panthenol Extra και πιο πρόσφατα η Time Eraser, οι οποίες έχουν εξελιχθεί σε κυρίαρχα αναγνωρίσιμα brands στο χώρο, με πολύ μεγάλη αποδοχή από το κοινό. 

Η ομάδας μας ανέλαβε την ανάπτυξη του e-shop της εταιρείας για την Ελλάδα και το εξωτερικό, παραδίδοντας ένα πραγματικά πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Στο design προσπαθήσαμε να αποτυπώσουμε την συνολική εταιρική ταυτότητα, τις αξίες και τη φιλοσοφία της εταιρείας. Ιδιαίτερη προσοχή και μελέτη έγινε για την σχεδίαση ξεχωριστής mobile έκδοσης, η οποία ενσωματώνει πρακτικές και λειτουργίες οι οποίες κάνουν την πλοήγηση του χρήστη και τις αγορές πολύ εύκολη υπόθεση. 

Η υλοποίηση έγινε με χρήση Prestashop , της πλατφόρμας στην οποία η εταιρεία μας έχει πολύ μεγάλη εμπειρία ως ο μοναδικός πιστοποιημένος συνεργάτης για την Ελλάδα. Χρησιμοποιήσαμε εργαλεία που λειτουργούν σε δεκάδες επιτυχημένα e-shop που έχουμε κατασκευάσει, κι επιπλέον αναπτύξαμε κάποια custom modules ειδικά για το συγκεκριμένο project.

Στο συγκεκριμένο project έχει χρησιμοποιηθεί η τεχνική του multistore που παρέχει το Prestashop.  Η τεχνική αυτή επιτρέπει την δημιουργία πολλαπλών εκδόσεων του e-shop, τα οποία μπορούν να λειτουργούν σε διαφορετικά domains,  ενώ η διαχείριση των προϊόντων, των μεταφορικών, των τρόπων πληρωμής και όλων των ρυθμίσεων γίνεται από ένα κοινό dashboard διαχείρισης, για κάθε e-shop ξεχωριστά. 

Το medisei.gr είναι μία απόδειξη της τεχνογνωσίας, της αισθητικής και της εμπειρίας 15 και πλέον ετών που έχει η ομάδας μας, η οποία μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας μεγάλα και πολύπλοκα projects. 

Στείλτε μας ένα brief
Πείτε μας για το project σας με όποιον τρόπο σας βολεύει και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.