7, Νοέ 2022

Το νέο μας website είναι on air !

Το νέο μας website είναι on air !

Εδώ και λίγες μέρες είναι στον αέρα το νέο μας website, το οποίο είναι το αποτέλεσμα μιας συναρπαστικής συνεργασίας και προσπάθειας που κάνει όλη η ομάδα μας τους τελευταίους μήνες. Όπως κάθε ανανέωση έτσι κι αυτή, έφερε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα υπερηφάνειας και αισιοδοξίας για τα καλύτερα που έρχονται στο μέλλον για όλους μας. 

Στο νέο μας website προσπαθήσαμε λειτουργικά να διατηρήσουμε την λογική της προηγούμενης έκδοσης: κάθε σελίδα είναι και μία ολοκληρωμένη landing page, ένα ξεχωριστό ολοκληρωμένο mini site. Αποφεύγουμε τα τετριμμένα μεγάλα slide show, γράφουμε λίγα λόγια και με νόημα, δίνουμε στον επισκέπτη τις απολύτως απαραίτητες πληροφορίες χωρίς επαναλαμβανόμενες κλισέ προτάσεις και του παρέχουμε διάφορους τρόπους να επικοινωνήσει μαζί μας άμεσα.

Χρωματικά, περάσαμε από την σκούρα προηγούμενη έκδοση σε μία πιο φωτεινή, ευχάριστη παρουσία. Ακολουθώντας τα τελευταία web trends με γεωμετρικά σχήματα, έντονα τυπογραφικά στοιχεία και διακριτικά animations χαρίζοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και ζωντάνιας

Όσον αφορά στο περιεχόμενο, ιδιαίτερη αξία δώσαμε στις ολοκληρωμένες λύσεις που έχουμε αναπτύξει ως εταιρεία όλα αυτά τα 15 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας. Προσθέσαμε την ξεχωριστή ενότητα Λύσεις, στην οποία παρουσιάζουμε ανά κατηγορία κάποια επιλεγμένα προϊόντα που έχουμε αναπτύξει και χρησιμοποιούν δεκάδες επιχειρήσεις στην ελληνική και διεθνή αγορά. Η ενότητα αυτή εμπλουτίζεται διαρκώς για αυτό μη χάνετε την ευκαιρία να την επισκέπτεστε. 

Τέλος, πιστεύουμε ότι στον κλάδο μας αυτό που μετράει περισσότερο είναι τα έργα και οι πελάτες και λιγότερο τα μεγάλα λόγια. Για αυτό χρησιμοποιήσαμε έναν διαφορετικό τρόπο παρουσίασης των έργων μας, δώσαμε βαρύτητα σε πραγματικά ξεχωριστές δουλειές που τις παρουσιάζουμε στην ενότητα Case Studies ενώ μπαίνωνας σε μία και μόνο σελίδα ο επισκέπτης μπορεί να δει άμεσα όλους τους πελάτες μας και τα έργα μας. 

Στο νέο μας site παρέχουμε πολλά σημεία και διάφορους τρόπους που θα μπορούσε κάποιος να επικοινωνήσει μαζί μας. Εάν ψάχνετε μία εταιρεία με περισσότερα από 15 χρόνια παρουσίας, δεκάδες ολοκληρωμένα online projects, πιστοποιημένους συνεργάτες και αποδεδειγμένη εμπειρία, είστε στο σωστό σημείο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να βρούμε μαζί τον δρόμο που οδηγεί στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Στείλτε μας ένα brief
Πείτε μας για το project σας με όποιον τρόπο σας βολεύει και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.