Περίληψη

Η ιστορία του διεθνούς Ομίλου Expert ξεκινάει το 1967 και σήμερα έχει παρουσία σε 20 χώρες σε Ευρώπη και Νότιο Αφρική με πάνω από 3.600 καταστήματα. Στην Ελλάδα, εκπροσωπείται από την Expert Hellas,  μία από τις πλέον ανταγωνιστικές αλυσίδες εμπορίας και πώλησης ηλεκτρικών ειδών στην ελληνική αγορά, με 36 καταστήματα ανά την ελληνική επικράτεια.

Η συνεργασία μας με την Expert Hellas περιλαμβάνει μία σειρά από projects τα οποία συνδεόνται μεταξύ τους με διάφορους τρόπους. Από το retail e-shop μέχρι το intranet κύκλωμα επικοινωνίας των καταστημάτων της εταιρείας, το project αυτό είναι σχεδιασμένο ώστε να αυτοματοποιεί τις εταιρικές διαδικασίες και να προσφέρει χρήσιμα εργαλεία σε όλες τις κατηγορίες πελατών της Expert. To project αυτό εξελίσσεται με τον καιρό, με την προσθήκη συνεχώς νέων λειτουργιών και αναβάθμιση των ήδη υπάρχοντων, μέσα από μία συνεχόμενη διαδικασία ανάλυσης των πωλήσεων και της συμπεριφοράς των χρηστών.

 

 

 

 

Ανάλυση Project

1

Πλήρης αυτοματοποίηση εταιρικών διαδικασιών

Στην αρχή κάναμε την ανάλυση και σχεδίαση όλου του κυκλώματος και τον σχεδιασμό των workflows των εσωτερικών διαδικασιών της εταιρείας. Όλες οι διαδικασίες έπρεπε να είναι ευέλικτες, να μειώνουν τον χρόνο ενασχόλησης των διαχειριστών, να αυτοματοποιούν πολλές λειτουργίες και να μειώνουν τις πιθανότητες λαθών.

2

Μοντέρνα σχεδίαση και υλοποίηση

Στο B2C e-shop, η σχεδίαση του layout ακολουθεί τη γενικότερη εταιρική ταυτότητα και είναι έτσι δομημένο ώστε ο επισκέπτης να μπορεί γρήγορα να εντοπίσει το προϊόν που θέλει. Η αρχική σελίδα λειτουργεί συμπληρωματικά στις offline καμπάνιες της εταιρείας σε τηλεόραση και ραδιόφωνο και παρουσιάζει με έξυπνο τρόπο όλες τις τρέχουσες προωθητικές ενέργειες.

3

Ένα εργαλείο στα χέρια των μεταπωλητών

Στο B2B/Intranet περιβάλλον, όλα τα καταστήματα Expert με χρήση κωδικού πρόσβασης, μπορούν να ενημερωθούν σε real time για το απόθεμα, τις τιμές και όλες τις επιπλέον πληροφορίες των προϊόντων. Μπορούν να εντοπίσουν γρήγορα το προϊόν που θέλουν και να βάλουν τις παραγγελίες τους, καθώς επίσης να δουν την οικονομική τους καρτέλα.

4

Συγχρονισμός δεδομένων με το ERP

Όλες οι πληροφορίες των προϊόντων και των παραγγελιών, συγχρονίζονται σε πραγματικό χρόνο (real time) με το ERP της εταιρείας, χάρη στην λύση μας διασύνδεσης e-shop με ERP. Η διασύνδεση περιλαμβάνει ειδική παραμετροποίηση ώστε να συγχρονίζονται αυτόματα και το B2C και το Β2Β, με διαφορετικές πληροφορίες το καθένα.

Τεχνολογίες - Εφαρμογές
Client
Εxpert Hellas
We could not have made a better choice of partners for the development of our new eshop. Professionals, who are always by your side, with impeccable support with fully qualified staff. They completely understood the specialized needs we had and offered us targeted substance solutions.
Dimitrios Kyprianidis | Comfuzio Toys
Excellent professionals and partners. After setting up our core platform, they stood by us and offered solutions and advice to our every problem, allowing us today to maintain a highly functional and profitable e-shop. Thank you for everything.
Chrysoula Chatzopoulou | Petit Bateau
High yields at competitive prices, with flexibility perfectly adapted to the customer's requirements. The high professionalism and quality that characterize you, as well as the know-how and directness of the staff, are elements of strategic importance for a long-term partner of our company.
Thomas Petrakis | Petrakis Transport
Send us a brief
Tell us about your project in any way that suits you and we will contact you soon.