Κερδίστε χρόνο, μειώστε τα λάθη

Η λύση μας αναλαμβάνει όλη την διαδικασία ενημέρωσης από και προς το Softone. Τα δεδομένα των ειδών (κωδικός, περιγραφή, τιμή κτλ.) μεταφέρονται αυτόματα από το Softone, μαζί με οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία θέλετε (χρώμα, μέγεθος, κατηγορίες κτλ.).

Οι παραγγελίες που γίνονται μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα αποθηκεύονται αυτόματα στο Softone, αφού πρώτα δημιουργηθεί ο πελάτης (εάν δεν υπάρχει).

Έτσι κερδίζετε χρόνο και μειώνετε τα ποσοστά λάθους. Αρκεί να ενημερώνετε σωστά το Softone!

Αυτόματη ή χειροκίνητη ενημέρωση

Η ενημέρωση από το Softone προς το ηλεκτρονικό κατάστημα γίνεται αυτόματα σε συγκεκριμένες ώρες (συνήθως βράδυ), μπορεί όμως να γίνει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας χειροκίνητα εάν κριθεί απαραίτητο.

Επιπλέον, η ενημέρωση μπορεί να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενημερώνοντας κάποια (τιμή, διαθεσιμότητα κτλ.) ή όλα τα πεδία.

Η ενημέρωση από το ηλεκτρονικό κατάστημα προς το Softone, αφορά στην αποθήκευση των παραγγελιών και των στοιχείων των νέων πελατών και γίνεται σε πραγματικό χρόνο (μόλις μπει η παραγγελία).

Υψηλού επιπέδου υλοποίηση

Η λύση μας εγκαθίσταται ως plugin σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα WooCommerce ή Prestashop και δίνει την δυνατότητα στον διαχειριστή να ρυθμίσει μόνος του όλα τα στοιχεία διασύνδεσης με το Softone.

Έχουμε συμπεριλάβει αρκετές επιλογές για την άντληση των δεδομένων, ενώ σας παρέχουμε και εργαλεία ελέγχου και δοκιμών πριν την ενημέρωση.

Τέλος, θα χρειαστείτε σίγουρα την βοήθεια του συνεργάτη σας που έχει εγκαταστήσει και σας υποστήριζει το Softone.

Τα δεδομένα που θέλετε συγχρονίζονται αυτόματα

Από το ERP προς το e-shop

Εισαγωγή ειδών, ενημέρωση υπάρχοντων, διαγραφή κατηργημένων

Ενημέρωση πεδίων τιμών, διαθεσιμότητας, υπολοίπου, καθεστώτος ΦΠΑ

Ενημέρωση φωτογραφιών ειδών

Ενημέρωση στοιχείων πελατών όπως στοιχεία λογαριασμού, τιμοκατάλογος, ζώνη έκπτωσης, ρόλος (χονδρική, λιανική κτλ.)

Από το e-shop προς το ERP

Αποστολή στοιχείων νέων πελατών

Αποστολή παραγγελιών με όλες τις λεπτομέρειες (έξοδα αποστολής, τρόπος πληρωμής κι αποστολής κτλ.)

Αποθήκευση νέων ειδών (σε συγκεκριμένα σενάρια χρήσης)

Συχνές ερωτήσεις

Όχι. Συνεργαζόμαστε με μεταπωλητές της Softone σε όλα τα projects και δεν “ακουμπάμε” καθόλου την εγκατάστασή σας. Τα πάντα γίνονται σε συνεργασία με την εταιρεία που σας έχει εγκαταστήσει και σας υποστηρίζει το Softone.

Όχι σε καμία περίπτωση. Χρησιμοποιούμε τα web services που έχει αναπτύξει η Softone για τα προϊόντα της, όμως η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για την λύση μας ούτε για την υποστήριξή της.

Όχι απαραίτητα. Η σύνδεση λειτουργεί και με server εγκατάσταση, αρκεί να έχετε ενεργοποιημένο  το αντίστοιχο module της Softone για τα web services. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Softone.

Ναι, εφόσον είναι τα δεδομένα σας οργανωμένα σωστά μέσα στο Softone και τηρείτε συγκεκριμένους κανόνες κατά το άνοιγμα των ειδών.

Μπορείτε να αποθηκεύετε τις φωτογραφίες των προϊόντων στο Softone, ώστε με την σύνδεση να ενημερώνονται αυτόματα και οι φωτογραφίες των προϊόντων στο eshop. Ωστόσο για να μην επιβαρύνεται η βάση του Softone, συνήθως ανεβάζουμε τις φωτογραφίες μέσω σύνδεσης ftp.

Φυσικά, η συγκεκριμένη λειτουργία απενεργοποιείται με ένα κλικ.

Case studies

“Parentshub”: Ένα site για γονείς!

“Parentshub”: Ένα site για γονείς! Μια ομάδα από παιδαγωγούς και επιστημονικούς συνεργάτες, με πολυετή εμπειρία, παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, την εκπαίδευση και τη ψυχαγωγία τους.

Online παντοπωλείο με επιλεγμένα προϊόντα!

Αναλάβαμε την ανακατασκευή του balkanb.com και την υλοποίηση του σε Prestashop, με σκοπό να καλύψουμε τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες για γρήγορη υλοποίηση νέων λειτουργιών. Η σχεδίαση του έγινε από το μηδέν, με μελετημένη δομή, UX και UI σύμφωνα με τα τελευταία web trends. Λειτουργίες όπως οι σημάνσεις προϊόντων, ο έλεγχος ταχυδρομικού κώδικα του παραλήπτη…

Στείλτε μας ένα μήνυμα

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.